Vegsaken i Kvalvika

Vegsaken i Kvalvika ser ut til å ta en ny og dramatisk vending, kanskje både på godt og ondt. Kommunen ser ut til å trekke seg på lettvint-løsningen med tungtrafikk inn i arealene til naust, boliger og friområde. Det nye er at «vårt» anbefalte molo-/bruprosjekt ute i Kvalvika kobles sammen med en vegadkomst fra Kvalvikodden til Lille Hjertøy.

Utviklingsplanen for Lille Hjertøy er en gammel og (kanskje) tapt sak, som i og for seg står omtrent uendret. Adkomstvegen var tenkt over bru fra Langskjæret ved Sildoljefabrikken. Nå utredes altså på nytt alternativet med fylling fra Kvalvikodden.

Vi ber medlemmene sette seg inn i saken (se vedleggene linket nederst), få i gang debatten i klubben og gi tilbakemeldinger til styret. Styret har pr i dag (22/8) ikke tatt noe standpunkt i dette nye sakskomplekset. Det kan bli aktuelt med et medlemsmøte etter hvert.

Brukerkonferanse 200812 Ytre havn (presentasjon)

Møtereferat 200812 Brukergruppe

Én tanke om “Vegsaken i Kvalvika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *