Klubbkajakker

Dersom du ønsker å leie kajakk i Bodø og ikke er medlem av klubben henviser vi til de profesjonelle aktørene i byen:
Rett Kjøl
Bodinspeiderne

Klubbens havkajakker er forhåndsreservert til alle onsdagspadlinger, introduksjonskurs, grunnkurs og fellesturer, og er gratis å bruke på slike arrangementer. Utenom klubbaktiviteter kan kajakker lånes av klubbens medlemmer.

Det er gratis å låne kajakker for en dagstur. For flerdagsturer er prisen 50 kroner per døgn og skal betales uoppfordret via Vipps til 23722 («Bodø Kajakk-Klubb») eller konto 0530 21 52197. Merk innbetalingen med «Kajakkleie <NAVN>».

Ved lån: Bestem deg for hvilken kajakk du ønsker å låne (husk å sjekk at alt fungerer på kajakken, som senkekjøl og luker) og kvitter ut kajakken på listen som ligger i naustet (ved siden av padleloggen). Det er ikke tillatt å ta kajakker ut fra naustet uten at de er kvittert på listen og i padleloggen. Husk å sjekk at det ikke er planlagt turer i klubbens regi den dagen du ønsker å låne kajakk. Klubbens arrangement finner du i kalenderen.

Krav for å låne kajakk:

  • Padleren har NPF Våttkort eller tilsvarende erfaring
  • Har betalt kontingent
  • Har tidligere lånt kajakk på et av klubbens arrangement og fått instruksjon i hvilke utstyr som er tilgjengelig for utlån

Følg ellers sjekklister og rutiner som henger på naustporten!

Medlemmer som tilfredsstiller kravene over kan be om tilgang til naustet. Dette gjør du via skjemaet under. Dersom kravene er oppfylt vil det bli gitt tilgang fra dagens dato og ut året. Vi gjør oppmerksom på at skjemaet behandles manuelt og du kan derfor i perioder ta tid før henvendelsen blir besvart, vi garanterer derfor ikke at du får tilgang dersom du ønsker å låne samme dag (eller samme uke).

Skjema for å be om tilgang til naustet