Hjartøyrace 2012

Tradisjonen tro gjennomføres kajakklubbens padlekonkurranse, Hjartøyracet, lørdag 1. september 2012. Padleruten vil være som tidligere år, rundt Lille og Store Hjartøy med start og mål i Kvalvika. Oppstart for årets race er kl. 11.00 (møt opp i god tid før start). Påmelding fra 1000 i Kvalvika.

Racet deles inn i herre-, kvinne-, tur- og K2- klasse. Racet passer for alle og du padler i eget tempo, gjerne sammen med andre.

Racekomiteen organiserer felles oppvarming.  Det blir salg av kaffe, kaker, pølser, og brus fra ca kl 10.00. Fine premier, ære og berømmelse ventes for beste kvinner og menn!!  Alle får diplom for deltakelse.

Det blir selvfølgelig fest også samme kveld, men her må det litt mer planlegging til – så det kommer vi tilbake til…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *