Onsdagspadling

Onsdagspadling er en en fast aktivitet i BKK fra påske og ut september. Dette er en fin arena for å bli en bedre padler og bli kjent med klubben og dens medlemmer. Hver onsdag er det to erfarne padleledere som har ansvar. Disse låser opp naustet og tar imot padlere som ønsker å være med.

Krav for deltakelse er Grunnkurs Hav eller tilsvarende erfaring, samt at deltakere må være fylt 16 år. Vi har fokus på ferske padlere, men turen er selvfølgelig åpen for alle.

Ofte legges turen til en av strendene på Hjertøya. Hvilke strand og total padlelengde tilpasses etter nivået på gruppe, vær og vind. Er det for dårlig vær til å padle tur holder vi oss kanskje i Kvalvika og leker oss der, eller så legger vi ut på en tur der vi får prøvd oss i litt utfordrende forhold. Padling blir det uansett! Sjekk gjerne innom Facebook-gruppen for oppdatert informasjon fra padleleder, spesielt om været er litt dårlig!

På onsdagspadling er det gratis å låne kajakk, vest, åre og spruttrekk for alle som er medlem av Bodø Kajakklubb. Det er ikke mulig å reservere kajakk, så det er førstemann til mølla som gjelder. På godværsdager kan det lønne seg å være litt tidlig ute…

Husk å ta på deg nok varme klær. Vi stiller krav til at alle benytter tørrdrakt med isolasjon under! Vanntemperaturen er lav hele året, selv på de varmeste dagene.

Ta gjerne med noe varmt å drikke, litt å tygge på og en sitteplate, da vi legger inn en pause underveis.

Vi har oppmøte i Kvalvika ved naustet kl 17.30, og alle skal være klare til utror kl 18.00. (I september er det 1 time tidligere, oppmøte kl 16.30 og utror kl 17.00)

Velkommen!

Nedenfor ser du oversikt over padleleder.