Onsdagspadling

Onsdagspadling er en en fast aktivitet i BKK, og et fint sted å begynne for å bli kjent med klubben. Det er to padleledere som har ansvar hver onsdag, låser opp naustet og tar imot padlere som ønsker å være med. Turene er åpen for alle medlemmer på alle nivåer, men med fokus på ferske padlere.

Ofte legges turen til en av strendene på Hjertøya, litt etter vær og vind, og total padlelengde tilpasses etter nivået på gruppen.

Har du ikke kajakk? Ikke noe problem! 🙂
På onsdagspadling er det gratis leie av kajakk for alle som er medlem av Bodø Kajakklubb, men du må stille med egen tørrdrakt og våtsko. Det er ikke mulig å reservere kajakk, så det er førstemann til mølla som gjelder og det kan lønne seg å være litt tidlig ute, spesielt dersom det er fint vær…

Husk å ta på deg nok varme klær, og ta gjerne med noe varmt å drikke og litt å tygge på, da vi legger inn en pause underveis. Gjerne på en av strendene, med beinstrekk og en matbit.

Vi har oppmøte i Kvalvika ved naustet kl 17.30, og alle skal være klare til utror kl 18.00. (Fra september er det 1 time tidligere)

Velkommen!

Nedenfor ser du oversikt over padleleder.