Stilling ledig

pusurjournalistBilder alene er selvfølgelig ikke nok til å få ei bra og levende nettside – artikler må til! Vi har nå en redaksjon som deler på jobben med å oppdatere sidene, men vi ønsker padleskribenter som bidrar med alt fra turrapporter til tips om interessante nyheter. Det betyr at den skrivelystne som jevnlig vil komme med stoff ansettes som BKK padlejournalist. Kvalifikasjonskravet er et hjerte for padling. Godgjørelsen er publiserte innlegg med påfølgende ære og berømmelse. Opplæring i bruk av vår nettløsning medfølger.

For den som vil begrense seg til litt sporadisk stoff til nettsida tilbyr vi freelance stillinger over en lav sko – i utgangspunktet er alle bidrag av interesse.

Send en epost til redaksjon krøllalfa bodokajakk punktum no med tekst og bilder hvis du har enkeltbidrag. Ta kontakt på samme adresse om du ønsker å være en fast skribent så ordner vi tilgang til og innføring i hvordan du publiserer artikler og bilder på bodokajakk.no.

Hilsen webredaksjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *