Krembilder

VegaRedaksjonen ønsker å prioritere bilder av god kvalitet på vår nye nettside. Vårt mål er at alle artikler skal inneholde bilder. Vi ser også gjerne at våre medlemmer bidrar fra turer og arrangementer – bildene legges i egne galleri / album som du sikkert allerede har sett. Noen album finner du igjen nederst i f. eks. en turrapport (med enkeltbilder i teksten).

Husker dere månedens bilde fra den gamle nettsida? Vi fikk mange gode bilder der – og viderefører dette i ny form. Første album du kommer til på nettsida er nå «Krembilder». Her vil vi legge de beste bildene vi får inn. Antall bilder vil ikke være ubegrenset, så nye blinkskudd kan skyve ut bilder som allerede ligger der. Disse bildene roterer også på å dukke opp som tre miniatyrbilder på forsiden vår.

Hvis du har et bidrag til «Krembilder» setter vi stoooor pris på om du deler det med alle oss andre. Send det inn på epost til redaksjon krøllalfa bodokajakk punktum no. Det er lov å beskjære og behandle – og vi ønsker kun bilder i god oppløsning. Vi forbeholder oss samtidig retten til å bruke bildet på nettsiden og i andre klubbsammenehenger.

GOD FOTOJAKT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *