Kurs

vaattkortVi arrangerer kurs i henhold til Norges Padleforbund sin kursstige – Våttkort. Alle våre kursinstruktører er godkjente aktivitetsledere i denne kursstigen. Vi gleder oss til sesongen med flere nye engasjerte instruktører som ønsker deg velkommen til denne fantastiske aktiviteten!

Introduksjonskurs har en varighet på 3 timer og koster kr. 700. Dette er en kort veiledning i ulike momenter uten at noe blir innøvd eller «drillet». Kurset er mest egnet som en test på om padling er noe du kommer til å like (og det gjør du nok 🙂 ).

Grunnkurs har en varighet på 16 timer over to dager og koster kr. 2 200 (2 000 for medlemmer i BKK – bli medlem!). Dette gir en dypere innføring i samme momenter (og noen nye) som på introduksjonskurset – i tillegg til at øvelsene «drilles» mere. Kurset legges så langt mulig opp som en tur hvor vi tar øvelsene underveis. Egenredning og kameratredning inngår i dette kurset, du kan få prøve eskimorulla også om du vil.

img_3150Ingen av kursene har krav til forkunnskaper eller padleerfaring – det vil si at du ikke trenger introduksjonskurs for å delta på grunnkurs. Du bør være i normal god fysisk form, og må kunne svømme. Foreløpig er det 18 – års aldersgrense på kursene, grunnen er at vi må innhente noen tillatelser for å holde kurs til ungdom under 18 år. BKK arbeider med planer om eget ungdomstilbud.

Begge kursene har i utgangspunktet plass til 8 deltagere. I enkelte tilfeller kan inntil 2 deltagere med eget utstyr (inkludert tørrdrakt) kunne komme i tillegg, avhengig av tilgang til hjelpere for veilederen. Har du eget utstyr ta gjerne kontakt selv om kurset er publisert som fullt på aktivitetsprogrammet.

Utstyr til lån inkl. i kurspris er kajakk, åre, spruttrekk, flytevest og tørrdrakt. Det gis ikke fradrag i kurspris ved bruk av eget utstyr. Du får våttkort kursbevis fra Norges Padleforbund etter fullført kurs.

Vil du melde deg på kurs? Da må du i første omgang sende en epost til oss via kontaktskjemaet og angi hvilket kurs du vil ta. Vi trenger navn, epostadresse og ett telefonnummer å nå deg på. Finner du en passende kursdato i kalenderen, så angi gjerne den (med alternativ dato også om det klaffer sånn).

Videregående kurs ut over dette arrangeres også i klubbregi (teknikkurs og aktivitetslederkurs) – disse er primært for klubbens medlemmer, og annonseres også her på nettsiden og via epost. Teknikkurs koster kr. 2 000 (2 200 hvis du skulle få plass men ikke er medlem i BKK).

4 tanker om “Kurs

  • Hei.

   Det er ikke satt opp kurs hverken for perioden nå ut 2013 eller i 2014.

   Vi skal forsøke å gjennomføre en samling på aktivitetsledernivå for å planlegge kurs til våren og sommeren 2014. Alternativet til dette er Rett KJøl

   VH
   Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *