BKK får to nye veiledere

Helgen 1.-3.november ble siste del av årets veilederutdanning i Norges Padleforbund gjennomført. Det var i år 11 deltakere på tredje og siste samlingshelg, og denne foregikk på Turøyna, en halv times kjøring fra Bergen. Veilederkurset er siste trinn i Våttkortstigen, og det andre av to årskurs, hvor målet er å tilegne seg gode ferdigheter innen ansvarlig gruppeledelse, veiledning og teknikk i svært krevende padleforhold. Området rundt Turøyna er ideelt med tanke på dette og var raust på utfordringer.

Fra BKK var Sigurd Schultz og Brian Morsund med på årets utdanningsløp. Vi gratulerer begge to med godkjenning som NPF Veileder Hav!

Med dette får vår første veileder Tor-Jørgen Aandahl endelig selskap. Han tok den første veilederutdanningen som ble gjennomført i NPF. Tor-Jørgen implementerte senere Våttkortstigen i BKK i 2009, ved å holde det første aktivitetslederkurset i klubben. Sigurd og Brian var begge med på dette, og ønsker å takke Tor-Jørgen for uslokkelig engasjement og støtte gjennom hele utdanningsløpet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *