Aktivitetsgrupper

«Aktivitetsgrupper i BKK»

Bodø Kajakklubb er nå inndelt i følgende aktivitetsgrupper:

Hav – Flattvann – Elv – Basseng & Polo

Hver gruppe har to kontaktpersoner i forhold til det som skjer av aktivitet innen hver gruppe. I løpet av januar vil vi oppdatere hjemmesidene våre med mer utfyllende informasjon om hver gruppe og deres aktiviteter. Klubben er i 2013 tildelt midler for ungdom innen hver gruppe. Vår satsning på unge (UNG) ligger formelt under Basseng/Polo men det vil bli lagt til rette for aktiviteter rettet mot unge innen de andre gruppene også.

Hav

Kjell Morten Olsen og Arne Jensen

Klubben får nå med støtte fra Padleforbundet via Sparebankstiftelsen 3 nye Baffin P1 som er velegnede kajakker for unge og for lette personer. Disse vil være mulig å leie for alle medlemmer på lik linje med de andre klubbåtene, og det vil være gratis for padlere under 18. Vår viktigste aktivitet på hav er onsdagspadlingene som foregår i perioden april-oktober hvert år.

Flattvann

Jim Ness og Helge Andreassen

Klubben får nå med støtte fra Padleforbundet og Sparebankfondet 3 nye Venture Lightning flattvannskajakker med årer. Tilholdssted for gruppa og kajakkene vil primært bli Soløyvannet i vår- og sommersesongen.

Elv

Ola Sakshaug og Rune Burdal

Klubben investerte høsten 2013 i polokajakker med tilbehør med støtte fra Padleforbundet og Sparebankfondet. Disse vil bli benyttet i basseng i vinterhalvåret og utendørs resten av året. De gamle elvebåtene er overført til elvegruppa og lagres på en kajakkhenger i låst garasje som klubben disponerer. Hengeren er lastet med elvekajakkene våre og er klar for utrykning vår årlige kajakkhopping på vinteren i Futelva, og turer ut av byen for å smak litt på elvepadling til våren.

Basseng & polo

Polo: Tine Helen G. Johansen

Basseng/UNG:Brian Morsund

Bassengtreningene foregår hver onsdag kl19-21 i Mørkvedbadet, se vår aktivitetskalender. Klubben begynte forsiktig høsten 2013 med polospill i bassenget på Mørkved. Målet er å få satt sammen et lag og vi understreker at det her er snakk om å ha det moro og alle får være med. Vi rullerer på padlingen under bassengtreningene. Våren 2014 vil Padleforbundet sende veiledere opp til oss for å gi oss en innføring i reglene for polospill, samt kjøre ei bassengtrening sammen. Bodø Kajakklubb stiller lag i NM i Kajakkpolo i august 2014 og vi drar på treningssamling til Tromsø og laget der i vinter. Det kommer mer informasjon om dette over nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *