Padle- og fjellsportsamling på Landegode

Hei!

Fjellsportgruppen BOBTOG i BOT inviterer Bodø Kajakklubb med på padle- og fjellsportsamling på Landegode fra fredag den 21. juni til søndag den 23. juni. Felles padling fra Naustet i Kvalvika til Einvoldan på Sør – Landegode fredag kl. 17.00. Padleturen tar om lag to timer. Teltleir på Rota /Einvoldan.

Det er også muligheter for å ta hurtigbåt fra Bodø kl. 13.00, 16.00 og 20.00 til Fenes på Landegode. Hurtigbåt på lørdag fra Bodø kl. 9.20 og 16.30. Teltleiren ligger to kilometer sør for hurtigbåtkaia.

Lørdag blir det felles padletur rundt Landegode, som tar om lag 6 timer. Muligheter for toppturer på søndagen til Jura, Rypedalstind, Sandviktind eller Kvigtind. Muligheter for besøk til  Sandvika  hos Frank Jacobsen og Lars Næss eller til Fenes hjemme hos Allan Sande.

I tilfelle dårlig vær er det muligheter for overnatting og fest hjemme hos Allan Sande.

Felles bålbrenning og fest på Einvoldan på lørdag kveld sammen med Landegode velforening og BOBTOG.

Retur til Bodø søndag.  Retur med Hurtigbåt kl. 18.50 fra Fenes. Båtturen tar 25 minutter til Bodø.

Allan Sande er koordinator for samlingen.  Mobil 907422116.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *