Onsdagspadling 2013

Da er vi på full fart inn mot den aller varmeste padlesesongen.

Den 17.april håper vi at antallet padleledere er definert i teminlista sånn at både starten og gjennomføringen av onsdagspadlingen i fortsetter i tradisjonell stil. Kravene til HMS (helsemiljøogsikkerhet) blir ikke slakket på, selv ikke for en organisasjon som BKK. Tvert i mot. Men det handler også om mer enn krav på et papirark – nemlig det å kunne ferdes på havet med en god følelse av sikkerhet for alle som er med på turen. Dette innebærer at onsdagspadlingen vil bli gjennomført kun i de tilfeller vi har en definert padleleder. Sjekk kalenderen i forkant for sikkerhets skyld 🙂

Terminlista med padleledere blir annonsert i forkant av første onsdag og oppdatert fortløpende ved behov.

 

De som har padlet en del og føler at de har nødvendige ferdigheter for å delta som padleleder, så er det sterkt ønskelig å få en telefon eller e-post om dette 🙂

Ta kontakt med Stian på 90 51 06 26 eller stian.solhaug@gmail.com

 

Matrast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *