Årsmøte 27.februar

Velkommen til årsmøte onsdag 27.februar kl18.00 i kantina til BBL. Inngang på venstre side av bygget i Sjøgata 33.

For styret,

Brian M.

Leder Bodø Kajakklubb

 

SAKSLISTE 

1. Godkjenning av innkalling

2. Valg av ordstyrer, sekretær samt to representanter til å underskrive protokollen

3. Årsberetning 2012

4. Regnskap 2012

5. Budsjett 2013

6. Valg

7. Utstyrsinvestering for utvidelse av klubbtilbud

Styret ønsker å tilrettelegge for økt aktivitet rettet mot ungdom i tråd med Padleforbundets bevisste satsning, og samtidig utvide tilbudet til medlemmene. Dette tenkes gjort ved å ha et fokus på interne arrangement og kurs for våre medlemmer det kommende året. Det er også et ønske å starte opp kajakkpolo i basseng som aktivitet da NPF utpeker dette som den aktiviteten som erfaringsmessig appellerer mest til unge. Aktiviteten har generelt blitt svært populær landet over de siste årene. Siden dette vil medføre en større investering, som også gir flere muligheter enn kajakkpolo i seg selv, vil det bli redegjort for dette på årsmøtet.

Infosak: Styrets engasjement i vegsak i Kvalvika og utviklingsplaner for Lille Hjartøy.

***

Kjære medlemmer,

Innkaller med dette til årsmøte i Bodø Kajakklubb onsdag 27.februar kl18.00.  Alle medlemmer som har betalt årskontingent har møte- og stemmerett. Forslag til saker som ønskes tatt opp på årsmøte må være sendt til styret på leder (a) bodokajakk.no innen fristen som er onsdag 13.februar.

Informasjon om lokale for årsmøtet kommer sammen med saksliste som sendes ut én uke før årsmøtet.

For styret i BKK,

Mvh

Brian M.

Leder Bodø Kajakklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *