NPF-kurs, Hav 2013

Kursåret 2013 tilpasses mer i retning av klubbens medlemsmasse der man ser for seg å legge til rette for kurs og aktiviteter som bidrar til å øke kompetansenivået blant padlere som allerede er aktive og som ønsker å utvide sin egen horisont. Med det så har vi i tankene å utnytte kompetansen som er blant dagens aktivitetsledere og andre mer erfarne padlere internt i klubben og mindre på generell nybegynnerkurs.

Dette betyr ikke at klubben fremover ikke vil holde nybegynnerkurs men at det i en periode vil holdes færre kurs enn årene før.

Klubben kjenner allikevel på det ansvaret som det er, ved at Bodø og omegn har en solid aktør som legger til rette for muligheten til å delta på nybegynnerkurs. For å sikre dette, så er klubben i tett dialog med Rett Kjøl, som er et profesjonelt foretak innenfor bl.a. havpadling.

Grunnkurs er inngangsporten til å sikre best mulig utbytte av å padle i havkajakk. Dette er også minstekravet for å enten låne kajakk samt delta på aktiviteter i regi av klubben.

For mer informasjon kan du sjekke siden til Norges Padleforbund og Våttkort som er kursdatabasen gjennom padleforbundet.

Vi håper med dette at klubben lykkes med å få vendt fokuset i større grad inn mot klubbens egne aktive padlere, og at vi sammen kan bidra til å løfte kompetansenivået både når det kommer til teknisk padling men ikke minst når det kommer til sikkerhet, turer og riktig pakking/rigging av en kajakk i de ulike situasjonene man tar med seg kajakken på tur.

Stikkordene som en kan være sentral i denne sammenhengen:
*Planlegge
*Utføre
*Vurdere

rett-kjol

Nærmere informasjon om Rett Kjøl på: http://www.rettkjøl.no 

 

 

Ha en suveren vår, sommer og høst med kajakken 🙂
Et kjent uttrykk: <Sees i fjæra>

Én tanke om “NPF-kurs, Hav 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *