Søndagspadling

Sesongen for onsdagspadling er over nå som utendørsbelysningen er sterkt redusert. Vi fortsetter  med søndagspadlinger i stedet, og oppmøte er kl10.00 i Kvalvika. Vi vil også starte med innendørs bassengtrening og det kommer nærmere informasjon om dette.

KvalvikaForutsatt at man har det som trengs av bekledning, vett og forstand, er det fullt mulig å padle året rundt. Lavere omgivelses- og vanntemperatur gjør at man må planlegge turvirksomheten spesielt nøye. Padling i vinterhalvåret kan være minst like vakkert som å padle i sommerhalvåret, og det tilfører en ny dimensjon til padlingen. Marginene er imidlertid ikke på vår side. Det krever derfor mer av deg som turmenneske og padler å være en helårspadler. Det er ikke meningen å gjøre det til en eksklusiv «klubb» å padle i den kalde årstiden, men det er viktig at du tenker nøye over hva det innebærer, slik at du ikke setter deg selv og dine medpadlere i fare. Vi har absolutt ingen å miste.

På søndagspadlingene settes det ikke opp liste over padleledere. Vi kan som klubb dermed ikke garantere at det kommer padlere som har naustplass og nøkkel til naustet. Det er opp til de som møter opp å utnevne padleleder(e) for turen og sammen bli enige om turens lengde og rute. Vi vet at flere av våre nye medlemmer som har behov for å låne båt, og andre medlemmer som ikke har naustplass, ønsker å padle i vintersesongen. Vi oppfordrer  de som er interessert i vinterpadling om å bruke vår side på Facebook aktivt for å få oversikt over hvem som ønsker å padle den enkelte søndag.

Hva kreves?

– Fornuft, humør og kameratskap

– Tørrdrakt, ullundertøy, fleece

– Varme hansker/votter

– Hodeplagg

– Varm drikke og mat

– Varmt skiftetøy i vanntett pakkpose

– Belysning, hodelykt, markørlys

– Sist men ikke minst: padle samlet

Velkommen til søndagspadling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *