Rulleworkshop med Mia

Det er noen få ledige plasser på kommende helgs rulleworkshop med Mia Kanstad Kulseng. Mia ble Norgesmester i Grønlands-rulling i sommer. Dersom du benytter Facebook kan du se vinnerrulla hennes her.

Opplegget går over to dager, lørdag og søndag 20.-21. oktober og koster 1750,-. Vi starter kl 10.00 begge dager og deltakerne deles inn i to puljer à 5 personer og det blir 2 timer trening på hver pulje med en pause i mellom. Alle deltakerne oppfordres til å være med hele dagen men bare 5 vil få direkte veiledning i gangen. Det blir også andre instruktører tilstede og når første pulje er ferdig kan de fortsette med samarbeid og egentrening etter pausen. På dag to gjentas det man lærte dag en og man får sjansen til å pusse videre på teknikkene … eller jobbe mer med å knekke koden dersom man ikke lyktes på dag en.

Dette er en unik mulighet til å knekke koden på rulla, gjøre rulla bedre … eller å lære nye og morsomme rullevarianter. Det blir mulighet til å lære rulle både med standard årer og grønlandsåre. Er du interessert sender du melding direkte til Brian på epostadresse: leder ætt bodokajakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *