Demodager med Tequila

Tequila Sports BeyondTequila kommer til Bodø onsdag 20. juni og torsdag 21. juni på demotur. De tar oppstilling ved klubbnaustet i Kvalvika og er klar til prøvepadling fra kl 12.00 til 18.00. De tar med seg et bredt utvalg av årets kajakkmodeller.

Eksempler på båter de har med er de tre Arrow-båtene Play, Nuuk og Empower, som fikk toppscore både i norske og svenske Padling, Necky Eliza og Chatham, Tahe Marine Greenland, og Tahes Bayspirit med kork, som gjør båten lettere og varmere.

De har også med diverse padleutstyr for salg. Ta gjerne en kikk på nettsidene www.tequila.no. Hvis noen har spesielle ønsker er det bare å kontakte Tequila, så lover de å få det med seg til demodagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *