Vinterpadletreffet 2016

Velkommen til Vinterpadletreffet 2016 på Offersøy Feriesenter i Lødingen 11.-13.mars!

Påmeldingsinformasjon og program finner du her.

Interesseforeningen Vinterpadletreffet (VPT) ble stiftet 6.desember 2015 av klubber i regionen. Foreningens formål er å inspirere til helårspadling i trygge rammer, og å være en arena for inkluderende fellesskap som gir grobunn for god padleteknikk, mestring og padleglede.

Som de foregående årenes VPT vil treffet også i år inneholde turer, workshops og tema som er aktuelle og interessante for helårspadlere; fra relativt nye til erfarne helårspadlere. For å delta må du ha bakgrunn som tilsvarer NPF Grunnkurs Hav. Tørrdrakt er obligatorisk bekledning.

Nettside med påmelding for VPT lanseres i uke 2 og programmet vil bli lagt ut der og på denne FB-gruppen.Tidligere treff har blitt fulltegnet på svært kort tid så her gjelder det å ikke sove i timen! Velkommen til inkluderende padlefellesskap i vakre omgivelser i Lødingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *