10 på skjæret 2015

BKK inviterer sine medlemmer til «Ti på skjæret 2015» med 12 flotte padlemål!

Alle som klarer 7 steder får en termoskopp. En ekstra premie for det mest morsomme, kreative og sosiale Ti på skjæret – padlebildet vil også bli gitt, der alle som sender inn minst ett bilde er kvalifisert. I tillegg bidrar vår hovedsponsor, Skandinavisk Høyfjellsutstyr, med en padlevest til en verdi av 900,- kr som trekkes blant de som har mellom 5 og 9 steder, samt en åre til en verdi av 1900,- kr som trekkes blant de som har 10 steder!

Bildene må være fra 2015 og sendes fortløpende og innen utløpet av året til Facebookgruppen «Ti på skjæret 2015 Bodø Kajakklubb», merk bilde med sted og tagg deltakerne som er med på bildet. Skriv gjerne en kommentar som kan inspirere andre til å ta turen nettopp dit! De som ikke er på FB, kan sende bildene til 10ps@bodokajakk.no

Hver deltaker sender inn bilder av seg selv, ett sted pr. epost, unngå å registrere flere deltakere samtidig.

Alle stedene er fine padlemål, som sikkert vil gi flotte opplevelser! Noen av stedene er lett tilgjengelig, mens andre kan være mer krevende, og bør inngå som en del av en litt lengre tur eller overnattingstur. Uansett bør kart og kompass alltid være med. Stjernemarkeringen er kun veiledende, man må alltid ta hensyn til vær, vind, strøm, båttrafikk samt egne og andres ferdigheter!

God tur!!

Spørsmål? Ring Heidi Fossum 95087216!

Se flere turforslag på hjemmesiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *