Fakturering naustleie og kontigent 2014

farge_transparent_300px_symmetricalVi har nå gjort en jobb med å vedlikeholde medlemsregisteret i Bodø Kajakklubb. Medlemmer som ikke har betalt kontigent de siste årene er slettet fra registeret. Med alle familiemedlemmer er vi nå rundt 430 medlemmer. Andelen kvinner og menn er på ca 50% hver. Med andre ord en positiv utvikling for BKK. Listen for fakturering er klargjort og oversendt Consis (eller Siffo som de nå heter). De var midt inne i et årsoppgjør så tilbakemeldingen var at de vil sende ut faktura rundt 10. Juni.

De som allerede har betalt kontigent/naustleie vil naturligvis ikke få tilsendt faktura. Gjelder for det meste nye medlemmer som har meldt seg inn i år. Er det noen av dere som ikke får faktura og som fremdeles ønsker å være medlemmer må dere ta kontakt direkte med meg, e-post: Lasse.tjonnoy @ wideroe.no

Hilsen Lasse Tjønnøy
Kasserer

Én tanke om “Fakturering naustleie og kontigent 2014

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *