Steigentur pinsa 2014

Våren nærmer seg, og mange etterspør ny tur til Steigen.

Flott bostedDet blir klubbtur til Brennvika i Steigen fra 6. – 9. juni. Låven er booket også denne pinsa. Her er 9 sengeplasser og godt med gulvplass for overnatting. Dekketøy for 25 personer, kjølerom, stort kjøkken, vedfyring, 1 toalett og 1 dusj. Det er anledning til å slå opp telt utenfor.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER.

Hver deltaker tar med tørrmat nok til helgen og et par påleggssorter hver. Fellesfrokoster ved langbord. Fellesmiddag lørdag og søndag (noen som melder seg frivillig med menyforslag og tilbereding?). Egenandel kr 100,- pr person til innkjøp av ingredienser til middager, vaskemiddel, matpakkepapir/poser, shampo, såpe, tørkeruller og toalettpapir. Det legges opp til dugnader under/etter måltider, slik at arbeidsfordelingen blir jevn. Vasking av lokalene blir gjort av utleier.

Nydelig strandSteigen har mange flotte utgangspunkt for turpadling og elvepadling. Dagsturene planlegges av deltakerne fra dag til dag i fellesskap, ut fra vær og vindforhold. Padleledere ”utnevnes” fra dag til dag. Også muligheter for fjelltur. Både havet og fjellet starter ved Låven!

 

Nærbutikk i Helnessund. Åpningstid fred til kl 20. Pinseaften antas til kl 15(?).

På klubbens hjemmeside under ”arkiv” og juni 2012, er det lagt ut en flott turbeskrivelse fra en av de tidligere turene, hvis du er nysgjerrig på denne turen.

VEIBESKRIVELSE

Med bil

Kjør E6 til Tømmernes. Ta av til Steigen. Følg skilt til Helnessund. Ta av mot Brennvika ca 7 km før Helnessund. ”Låven” er siste låve på høyre side før Brennviksanda.

Med hurtigbåt

Bodø-Helnessund fred 6.juni kl 1515 og kl 1800. Kajakk kan tas med på hurtigbåten mot et lite tillegg i prisen. Lørd og søndag er båten innstillt. Retur mandag kl 1815. Billetter MÅ bestilles på forhånd på www.torghatten-nord.no eller på tlf 91714203 (ha bankkort klart + opplys at kajakk skal med). Ta med ekstra lastereimer, slik at vi får kajakken med dersom det blir felleskjøring til utgangspunkt for padling.

PÅMELDING

Overnattingsstedet har en kapasitet på ca 25 personer. Påmelding til jorunskaar (ætt) hotmail.com innen 25. mai. Opplys antall personer. ”Først til mølla” for sengplass. Egenandel kr 100,- (kontant ved oppmøte).

Har du spørsmål, nås jeg på telefon 99798710.

Med vennlig hilsen Jorun

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *