Jentetur med BKK

Bli med på jentetur!

BKKs jenter inviteres med på tur fra tirsdag 30. april til onsdag 1. mai. Det blir overnatting i telt på Hjertøya eller et sted i Vågøyene.

Deltakerne må selv ha med nødvendig utstyr for padling, overnatting, kokeutstyr samt mat/drikke. Telt-/kokelag kan evt. koordineres. Kajakker kan lånes av klubben. Båter må den enkelte reservere selv, 50,- pr døgn med utstyr. Reserveres hos stian.solhaug@gmail.com , se også hjemmesiden.

Turen passer for de som har padlet litt og er trygg på kameratredning, og som ønsker å lære mer om turpadling. Fokus blir pakking av kajakk for overnattingstur, praktisk bruk av kart/kompass, rutevalg i forhold til vær og vind samt overnatting i telt. Du trenger ikke være veldig erfaren, bare du har ønske om å lære mer og ha det hyggelig sammen med andre padlere!

Turen starter tirsdag kl. 1800 (oppmøte i naustet), og avsluttes onsdag ettermiddag.  Påmeldingsfrist søndag 28/4.

Informasjon og påmelding til Heidi Fossum, tlf. 95087216, epost: heidi.fossum@nfk.no

Velkommen på tur! Hilsen Heidi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *