Vanntett kamera

«TG-1 er en ekte tøffing. Men ikke uten substans. Bildekvaliteten som ofte er slike kameraers akilleshæl, er langt bedre og mye jevnere fra TG-1. Det betyr ikke at den er på nivå med Olympus XZ-1, eller Sony RX100. De stiller i en annen klasse, men relativt sett, blant de sprut- og støtsikre er dette toppkvalitet.»

Slik lyder et avsnitt i Lyd og Bilde http://www.lydogbilde.no/test/olympus-tough-tg-1

Dagens lille første test ser ut til å bekrefte at dette kan bli bra. Du kan ta seriebilder i sekvens med full oppløsning (max 12 megapiksler) eller to forskjellige highspeed sekvenser (i 3 megapikslers oppløsning). Dette bildet er i max speed og det ga 40 bilder på et par – tre sekunder eller noe sånt – da snakker vi catch the moment!

Menyinformasjonen er ved første øyekast genial….:-)

OBS – nettsiden skalerer ned bildene…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *