Jubileumsfest

KvalvikaJubileumsfest – BKK 35 år!

I forbindelse med Hjertøyracet ønsker vi å invitere til en uhøytidelig jubileumsfest i Kvalvikfjæra på kvelden 1. september. Vi garderer oss mot været og leier partytelt, og vi bestiller enkel god mat. Pris pr pers: kr 200,-.  Oppmøte klokka 19.00. SU: Siden vi skal bestille mat må vi ha påmelding innen søndag 26. august.

Så ønsker vi veldig gjerne noen frivillige til festkomitéen. Det blir ikke alt for mye jobb siden vi bestiller mat, men det blir for mye på oss i race-komitén å ta begge. Og veldig gjerne en underholdningskomité også… 🙂

Kontakt: Inger Marie – tlf. 481 43 610 eller Malene – tlf 992 39 692.

Håpe vi ser mange av dåkker både til race og fest – Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *