Kajakk selges

sd-north-seaSeabird Design North Sea kajakk i karbon/kevlar, Typhoon tørrdrakt, padlesko, karbonåre og diverse utstyr selges. Ubrukt. Kontakt Agnar Pedersen telefon 907 98 552 (illustrasjonsfoto, ikke den aktuelle – red. anm.).

2 tanker om “Kajakk selges

 1. Hej!

  Jag söker en kajak att hyra i Juli och två veckor in i augusti då jag kommer att arbeta i Bodö.

  Om du inte har sålt din kajak undrar jag om du är intresserad av att hyra ut den? Jag kommer i så fall och hämtar och lämnar den med bil, kan lämna pant och betalar skälvklart för eventuella skador.

  Låter det intressant?

  Mvh Lina

  • Hei. Har du fått tilgang på kajakk ? Jeg har en Hasle turkajakk med utstyr som jeg ikke benytter lengre. Den ligger i garasjen. Gi meg en melding hvis du har behov for å låne en =) Vh stian 90510626

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *