Ladies evening

Entusiast-treffet for damer som ble arrangert i klubbhuset 8. mai ble vellykket.  I alt 10 damer hadde funnet veien ned i fjæra foruten om de to undertegnede, blandt disse var 3 av våre medlemmer: Marlene, Marit og Lene – flott at dere møtte opp og bidro med padlekunnskap.

Vi gjennomgikk sikkerhetsrutiner, påkleding av tørrdrakt m/ alt utstyr, litt padleteknikk, litt om kajakker og masse generell prat om kajakkpadling.  Geir fra Skandinavisk Høyfjellsutsyr kom og  demonstrerte Jeff Allens Trowe Tow (kaste/slepeline) for oss og deltok også aktivt i padle/kajakkpraten – kjempetakk til Geir.

En av deltakerne, Julie, fikk prøve litt kajakkpadling. Hun hadde aldri sittet i en kajakk før og fikk virkelig mersmak.  Etterhvert samlet vi oss oppe på naustloftet til kaffe, bamsemums og det ble stilt masse spørsmål.  Brian dukket opp og vi fikk en flott kajakkprat og meningsutveksling om kjøp av kajakk og utstyr.

VI fikk veldig god tilbakemelding på tiltaket og vi tror at vi har vervet flere medlemmer i kveld, samt fått flere på reservelista for kurs.  Takk for en kjempefin kveld til alle sammen.

Jorun og Inger Marie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *