Nytt medlemssystem

Bodø Kajakklubb har gått over til Klubb Admin fra NIF for administrasjon av medlemmer. Dette betyr at du selv kan administrere ditt medlemskap via Min idrett

Dersom du er medlem av klubben, og er fornøyd med det, trenger du ikke foreta deg noe. Ditt medlemskap fortsetter som før.

Dersom du allerede er bruker i Min idrett kan du logge inn med din eksisterende bruker og sjekke status eller gjøre endringer på medlemskapet ditt.

Dersom du ikke har brukt min idrett før og ønsker å se status, må du opprette en bruker. Trykke på ny bruker og taste inn din informasjon, inkludert fødselsnummer. Etter at du har tastet inn informasjonen vil du få et spørsmål «Er dette deg». Du velge da denne personen, og det vil opprettes en bruker som har ditt medlemskap i Bodø Kajakklubb. Dersom du ikke velger denne personen vil det opprettes et duplikat medlemskap på deg. Om det ikke kommer opp noe spørsmål om «Er dette deg», betyr det at informasjonen vi har om deg er så feil at medlemskapet ikke kan knyttes opp. I så tilfelle må du ta kontakt, så skal vi ordne opp i det.

NIF har laget en video som viser oppretting av bruker.

Det finnes også en brukerveiledning på nettet med nyttig informasjon.

For informasjon om personvern og lagring av personopplysninger kan du lese mer på denne linken

2 tanker om “Nytt medlemssystem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *