TEKNIKK- og AKTIVITETSLEDERKURS

Har du lyst til å være padleleder i Bodø Kajakklubb? Er du interessert i å utvikle deg som padler?

Vi arrangerer teknikkurs og aktivitetslederkurs til høsten! Tilbudet gjelder for dem som deltar på begge kursene, og det vil ikke være anledning til å bare delta på teknikkurset. Har du teknikkurs fra før, er det mulig å bare være med på aktivitetslederkurset, men vi oppfordrer til å delta på begge kursene. Krav for deltakelse på teknikkurs er gjennomført grunnkurs Hav.

Hva innebærer det å være aktivitetsleder? På kurset skal vi lære å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter bestått aktivitetslederkurs skal du være rustet til å planlegge og gjennomføre grunnkurs, og planlegge og gjennomføre klubbturer i kjent farvann. Hva man kan arrangere er det bare fantasien og egne ferdigheter som setter en stopper for. Du kan for eksempel arrangere redningstrening i fjæra, eller overnattingsturer – helt avhengig av hva du har lyst til!

Krav: Gratis deltakelse på kurs, mot at deltakeren blir aktiv padleleder i kajakklubben ved å arrangere turer, og stiller som padleleder på klubbens onsdagspadlinger.

Hva innebærer kursene?

Teknikkurs: (AVLYST)

Hovedmål med kurset (hentet fra NPFs sider): «Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser.» Les mer om innhold og i teknikkurset her.

Fokuset på kurset vil først og fremst være det som fremgår av kursbeskrivelsen, men også hva dere ikke kan eller trenger å bli bedre på. Det vil uansett bli mye lek og morro underveis!

Aktivitetslederkurs:

Hovedmål med kurset (hentet fra NPFs sider): «Deltakeren lærer å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann.» Les mer om kursets innhold, krav i forkant av kurset og utstyrsliste for aktivitetslederkurs her.

Teknikkurs:
Tid: AVLYST
Sted: Bodø
Instruktør og hjelpeinstruktør: Arne Martin Jakobsen, Kristin Heimtun og Anders Elvik.

Aktivitetslederkurs:
Tid: 26.-27. Oktober.
Sted: Bodø
Instruktør og hjelpeinstruktør: Arne Martin Jakobsen, Kristin Heimtun og Anders Elvik.

Påmelding eller spørsmål på mail til kristin@bodokajakk.no

Interessert i kurs, men passer ikke helgene i år? Meld interesse på mail da også, kanskje forsøker vi å få på plass flere kurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *