Overnattingstur til Store Hjartøy Januar 2013

Som en reprise fra januar 2012, planlegges det en ny overnattingstur til StoreHjartøy den 19. til 20. januar.

Ferden går i fra naustet i Kvalvika, lørdag den 19. ca kl 1400. Da rekker man å etablere camp før mørke faller på. Det legges opp til en rolig tur, sånn at alle som føler seg komfortable til å padle på vinterstid kan delta. Værprognosene kort tid i forkant vil ha sterk påvirkning om det blir tur og hvilket nivå som stilles til padleferdighetene. Som vanlig krysser vi skipsleia og etablerer leir av typen <ikke er landfast>, sånn at værsituasjon og padleferdigheter påvirkes av hverandre i stor grad.

 

På tur er det alltid hyggelig å spise i lag, sånn at vi forsøker å samordne måltidet på lørdagskvelden. Samordningen gjør vi pr e-post noen dager i forkant.

 

Viktig om utstyr!

Vinterpadling er spesielt krevende på grunn av temperatur og uforutsigbart vær skifte.  I tillegg så er det korte dager med dagslys. Dette stiller ekstra krav til utstyret som vi har med i tillegg til gruppesamholdet på havet.

Stikkord; – varme klær som pakkes tørt, lys, varm drikk og mat, vindbeskyttelse type fjellduken eller tykk jakke. Tenk i gjennom dette med at kalde fingre blir som ei åre delt i to. Funksjon er betraktelig redusert!

Det er ingen forutsetning, men en liten fordel at man kjenner til prinsippet med å ligge i telt en vinternatt 🙂

De som ønsker enkeltrom tar med seg eget telt. I tillegg tar vi med lavvo som gir plass til 4-6 personer inkl utstyr. Lavvoen bruker vi også om oppholdssted og kjøkken.

Meld interesse til stian.solhaug@gmail.com og ved spørsmål, ring gjerne på 905 10 626 (Stian)

Hilsen Arne, Lasse og Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *