To på eventur!

p1050508_0Tidligere i vinter kontaktet Kjetil og Cecilie oss og spurte om litt hjelp til utsyrshåndtering i forbindelse med deres tur fra Nordkapp til Lindesnes. Etter 46 dager på ski fra Nordkapp til Sulitjelma har de nå noen velfortjente hviledager hos venner i Bodø. I helgen testet vi kajakkutstyret sammen med dem og tirsdag er de klare for fortsettelsen av turen til Rørvik. Derfra skal de sykle til Telemarkskanalen før de igjen entrer kajakken og fortsetter mot Lindesnes.

Du kan lese intervju med dem på an.no. De er begge noe i overkant beskjedne hva egne ferdigheter og erfaring angår. Begge er svært vante turfolk og har tatt utdanning på høgskole og folkehøgskole innen friluftsliv. Cecilie tok seg en tur til Sydpolen i fjor mens hun ventet på at Kjetil skulle bli ferdig med jobben sin! Selv om de ikke har padlet veldig mye har de padlet litt i både elv og hav. De har god kontroll på effektiv framdriftsteknikk og kameratredning, og utstyret deres er i skjønneste orden.

Vi ønsker dem lykke til på «eventuren» sin og her kan du følge deres blogg «To på eventur»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *