Kajakk1.no – havpadling

Kajakk1.no er et nettsted for havpadlere med tips for god teknikk og sikker padling.

Torbjørn og Dag møttes på den første Njord Stormsamlingen i 2003. To år og mange padleturer senere begynte vi planleggingen av et nytt nettsted for havpadlere. Målet var å gi padlere informasjon om havpadling, vise forskjellige teknikker og motivere til trygg padling.

areposeredningI samarbeid med andre entusiaster resulterte denne innsatsen i lanseringen av Qajaq.no i 2006. Qajaq.no har vært en suksess og vi bidro med videoer og skrev artikler fram til 2008.

Lysten på å skape noe nytt med en mer rendyrket fokus på foto og video gjorde at ideen om Kajakk1.no oppstod. Et nettsted vi håper skal videreføre det vi mener er det viktigste med padling, nemlig sikkerhet, mestring, opplevelse og moro i friluft. 

TORBJØRN NORDEIDE

Torbjørn er friluftslivsstudent og bor i Volda på Sunnmøre. Dette er den perfekte lekegrind for aktive mennesker, med kort vei til det beste av hav- og elvepadling. I 1999 satte han seg i en kajakk for første gang og sommeren 2000 holdt han sine første kurs på havet for Njord. Deretter fulgte kursing i BCU og veilederstatus i NPF i 2004.

Torbjørn hadde siviltjeneste i NPF, og jobbet med utviklingen av Våttkortstigen, kursvirksomhet og klubbutvikling. I dag jobber han som frilans veileder og holder kurs over hele Norge.

 DAG ROLAND

Dag er foto- og filmutdannet i London, New York og Los Angeles. Han er i dag lærer og deler tiden sin mellom Høgskulen i Volda og Molde videregående skole. Han er veileder i Norges Padleforbund, og har har holdt alle kursene i Våttkortstigen for NPF, inklusive videregåendekurs og veilederkurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *