10 på skjæret 2016

BKK inviterer sine medlemmer til «Ti på skjæret 2016» med 12 flotte padlemål!

Premiering

  • Alle som klarer 7 steder får en termoskopp.
  • Premie for mest morsomme, kreative og sosiale Ti på skjæretpadlebilde
  • Skandinavisk Høyfjellsutstyr sponser padlevest til (ca 1200 kr) som trekkes blant de med 5 – 9 steder, samt en åre (ca 2000 kr) som trekkes blant de med 10 -12 steder!

 

Registrering

Bildene må være fra 2016 og sendes fortløpende og innen utløpet av året til facebookgruppen «Ti på skjæret 2016 Bodø Kajakklubb», merk bilde med sted og tagg deltakerne som er med på bildet. Skriv gjerne en kommentar som kan inspirere andre til å ta turen nettopp dit!

 

Sikkerhet og kajakkvett

Alle stedene er fine padlemål, og vil gi flotte opplevelser! Noen av stedene er lett tilgjengelig, mens andre kan være ganske krevende, og bør inngå som en del av en litt lengre tur eller overnattingstur. Stjernemarkeringen i forhold til eksponering er kun veiledende, og du må alltid ta hensyn til vær, vind, strøm, båttrafikk samt egne og andres ferdigheter! Vi ønsker deg en riktig god tur!

Sporløs ferdsel

Sporløs ferdsel er en selvfølge for de fleste padlere. Benytt gjerne anledningen til å fylle ledig plass i kajakken med søppel som du finner på de ulike strendene. Gule søppelsekker vil bli lagt ut i naustet. I naustet, og på klubbens hjemmeside finner du også informasjon om aksjonen «Rydd ei strand»

Spørsmål, ta kontakt med Bjørn G. Nielsen, tlf 957 02 780, e-post: bgn@rcn.no


 

Ti på skjæret 3

Ti på skjæret 2

Ti på skjæret 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *