Vinterpadletreffet 2016

70 entusiastiske padlere var samlet på vakre Offersøy i Lødingen helgen 11.-13.mars. Med fokus på trygg padleglede hele året, hadde komiteen satt sammen et allsidig program med turer og Workshops for alle ferdighetsnivå.

 Kystlandskapet i Svellingen ga et bredt mulighetsrom for aktiviteter. Sikkerhet og gjennomgående vertskap er viktig for treffet, og godt planarbeid har skapt et inkluderende arrangement som fremstår som et av Norges beste padlearrangement.

Det ble gjennomført turer med forskjellig lengde og utfordring, og workshops med kokekurs på bålpanne og grill, kommunikasjon på havet ved Bodø Radio, reparasjon av kajakk, lokalhistorie og vinterrigging av kajakk.

Vinterpadletreffet og klubbene i regionen er i samarbeid med Norges Padleforbund og Visit Harstad i sluttfasen av et arrangementsutviklingsprosjekt som andre klubber og arrangører vil kunne benytte seg av.

Evalueringene fra deltakerne på søndag bekrefter at dette arrangementet er i ferd med å befeste seg som en av de viktigste og beste padlearenaer i Norge. Interessen for Vinterpdletreffet fra aktive padlemiljøer i utlandet er allerede stor, og det er mange som ønsker å padle i de naturskjønne omgivelsene vi har her nord.

Tore Rokkan tok turen fra Oslo for å delta på treffet

VPT vil takke alle bidragsytere og deltakere for årets VPT – håper vi sees til neste år!

Alle Foto: Dag Roland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *